Stijn “Stino” van der Wal

Stijn hier. Ik ben eerstejaars bij de master Mathematical Sciences aan de UU. Inmiddels ben ik 5de jaars bij Histos. Ik heb een brede zeilervaring, van vakanties met kajuitjacht tot zomerkampen op de laser. Maar tijdens het NSK ligt mijn verantwoordelijkheid vooral in het logistieke: vergaderingen plannen, draaiboek schrijven en Coronaplan uitdenken. Een hoop gedoe met steeds veranderende regels, maar ik heb er deste meer zin in. Tot dan!

Elena Oudesluys

Hey hey, ik ben Elena👋. Ik studeer Life Sciences aan de HU, daarnaast ga ik nu mijn 3e jaar in als lid van Histos. Ik zeil al zolang ik me kan herinneren. Door de jaren heen heb ik veel verschillende disciplines gevaren, waarvan ik op het moment voornamelijk laser (vago) en kajuit vaar. Daarbij geef ik ook al een aantal jaren zeilles in Spakenburg. In de organisatie van het NSK ben ik voornamelijk verantwoordelijk geweest voor communicatie en planning. Ik kijk enorm uit naar het NSK weekend, hopelijk tot dan!

Eline Boersma

Hier komt een leuk tekstje waarin Eline zichzelf voorstelt

Leon “Junior” van Oldenborgh

Hey hey, Leon hier, ik studeer Game Design aan de HKU en zit inmiddels al iets meer dan 3 jaar bij Histos. Binnen mijn studie focus ik vooral op het maken van transformatieve game ervaringen👨‍🎨. Ik zeil zelf vooral op natte disciplines waarbij laser, laser vago en windsurfen toch wel mijn favorieten zijn. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk geweest voor de promo en de website van het NSK en ik heb erg veel zin om er het weekend bij te zijn!

Luca Houbolt

Hoihoi, ik ben Luca en ik ben nu 2e jaars aan de pabo op de HU. Ik ben net tweede jaars bij histos dus het is leuk om dit als eerste grote histosactiviteit mee te maken!! Ik zeil graag in een zwaardboot zoals een laser of vago maar ik vind borrelen op een valkje ook heel gezellig!!! Voor dit weekend heb ik me vooral bezig gehouden met het regelen van de tenten en biertafels en ik kijk er heel erg naar uit!

Jente Zwijnenburg

Heyy! Ik ben Jente, ik ben 19 jaar en studeer Aardwetenschappen op de UU. Dit is pas mijn 2e jaar bij Histos en het NSK is dan ook een van de eerste evenementen die ik hierbij mag organiseren. Ik zeil zelf vooral in de laser, maar vind het altijd gezellig en lekker sfeervol om samen te varen met vrienden!!
Ik heb onwijs veel zin in het NSK en hoop er samen met jullie wat leuks van te maken!