Het NSK Fleetracing wordt dit jaar georganiseerd door de NSK commissie van de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging (RSZV). De commissie bestaat uit zes leden, die verschillende taken hebben voorafgaand aan het evenement, maar natuurlijk ook aanwezig zijn tijdens het weekend. Wil je weten wie je zou moeten aanspreken als je tegen iets aanloopt? Lees dan even verder!

Michel Touw – president NSK commissie 2018

Hallo allemaal! Ik ben Michel, woon in Rotterdam en studeer boten. Mijn zeilcarriere is begonnen op valken in Friesland. Hier ben ik elke zomer weer nieuwe lichtingen voor alle studenten zeilverenigingen in Nederland aan het kweken op zeilschool De Stipe.
Sinds mijn studententijd ben ik ook in wedstrijden te vinden. Deze wedstrijden begonnen vooral met matchracen en teamzeilen, maar sinds een tijdje ben ik ook de lol in fleetracen gaan zien.
We gaan er wederom een fantastisch evenement van maken. Tot in oktober!

 

Floor Boot – Secretaris NSK commissie 2018

Hai!
Mijn naam is Floor Boot, 21 jaar en ik ben tweedejaars student Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn achternaam doet wellicht vermoeden dat ik een goede zeiler ben, maar dit is helaas niet helemaal het geval. Wel vind ik zeilen ontzettend leuk, maar ben dan meer het type zeilen in een valk met een krat bier aan boord.
Dit jaar ben ik de uitverkorene om als secretaris te functioneren binnen de NSK Zeilen 2018 commissie. Dit is een nieuwe uitdaging, omdat ik meestal functies vervul die iets met cijfertjes of andere financiële dingen te maken hebben. Ik kijk ontzettend uit naar de komende maanden en uiteraard het NSK zelf en ga ervan uit dat wij met z’n allen wederom een top evenement neer gaan zetten! Liefs, Floor

 

Arthur Kavelaars – Penningmeester NSK commissie 2018

Mijn naam is Arthur Kavelaars, 18 jaartjes jong eerstejaars student Bedrijfskunde en wonend in Rotterdam. Ik zeil al mijn hele leven in verschillende boten en doe ook aan windsurfen. Ik had voor mijn studententijd eigenlijk nooit meegedaan aan zeilwedstrijden, maar heb nu de slag helemaal te pakken. In de organisatie vervul ik de rol van penningmeester. Ik heb er super veel zin in en we gaan er met zijn allen een fantastisch weekend van maken.

 

 

Cas Krijgsman – Commissaris Walzaken NSK commissie 2018

Hoi,
Ik ben Cas, 20 jaar en eerstejaars student Kunstmatige Intelligentie in Utrecht. Mijn zeilervaring begon bij de scouting waar ik de fijne kneepjes van het zeilen leerde. Nu tien jaar later zeil ik nog steeds met veel plezier en geef ik zelf ook zeilinstructie.
Tijdens het NSK ben ik verantwoordelijk voor alle zaken op de wal. Ik heb er ontzettend zin in en kijk nu al uit naar het fantastische weekend wat wij als commissie gaan organiseren.
Tot in oktober!

 

 

 

Joris Bruggeman – Commissaris Extern / Commissaris Water NSK commissie 2018

Hallo allemaal,
Ik ben Joris Bruggeman, ik ben 25 jaar en ben nu 3,5 jaar lid bij de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging. Ik kom uit Rotterdam/Roffa je weet zelf, ben hier geboren en getogen en kan natuurlijk geen afscheid nemen van m’n mooie stadje. Ik ben 4e jaars student Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam. Nu hebben we alle boring shit gehad en gaan we het over zeilen hebben!! Ik zeil al vanaf kleins af aan, ben zowat opgegroeid op een zeilboot en zodra het mocht hebben m’n ouders m’n in zo’n badkuip gezet. Natuurlijk lag ik toen meer in het water dan dat ik daadwerkelijk in zeilen geïnteresseerd was tot ergernis van m’n instructeurs. Maar toen het echte leven begon, ergens tussen 10 en nu ben ik wel serieus met zeilen aan de slag gegaan en bestrijkt nu een groot deel van m’n leven. Na vorig jaar bestuur te hebben gedaan bij de R.S.Z.V. wilde ik dit jaar in ieder geval nog wat leuke commissies doen voordat ik afzwaai. Daaruit zijn deze NSK Commissie gekomen en ik ben ook onderdeel van de commissie die in juni het NSK teamzeilen organiseert. Ik hoop dat ik mede met mijn geweldige commissiegenoten voor jullie een fantastisch evenement kunnen neerzetten en ik zie jullie graag op 6 en 7 oktober in Heeg!

 

Esther Kingma – Commissaris Promotie / Commissaris Water NSK commissie 2018

Hoihoi!
Ik ben Esther, 19 en eerstejaars student Fiscale Economie aan de Erasmus uni. Vanaf mijn twaalfde ongeveer ben ik in contact gekomen met de zeilsport. Eerst vooral op de zeilschool, maar sinds ik in Rotterdam woon probeer ik vaker op het water te zijn en vooral vaker mee te doen met wedstrijdjes. Al kan je me gerust ook op het water zien met een kratje bier aan boord!
In de NSK commissie zal het mijn taak zijn jullie spammen met berichtjes op Facebook en op de website. Daarnaast ben ik samen met Joris verantwoordelijk voor alles wat op het water gaat gebeuren, dus alles rondom de boten en de wedstrijden.
Ik heb in ieder geval al super veel zin in het weekend en ik hoop jullie allemaal daar te zien!
Groetjes, Esther